29 Nisan 2011 Cuma

Buz devri 4

Hem büyüklerin, hem de küçüklerin büyük bir zevkle izledikleri Buz Devri 4, 04 Temmuz 2012 de Türkiye'de vizyona girecekmiş.Fragmandan izlediğim kadarı ile yine çok eğlenceli bir hikaye bizi bekliyor.İşte size Buz Devri 4'ün fragmanı...





Kuzular için oda tasarımları II:)

Çocuk odaları için ilginç tasarımları paylaşmaya devam ediyorum.Onlara sınırsız hayalgücü ve yaratıcılık sunucak olan öyle değişik tasarımlar var ki, insanın çocuk olası geliyor:)))İşte onlardan birkaçı...



Her bir köşesinden oyun ve eğlence alanı yaratılmış çok hoş bir tasarım.Üst kat yatak odası, alt kat ise oyun odası olarak düşünülmüş.







Yusuke Suzuki'nin tasarımı olan bu kitap yatak, bence süper bir fikir:))





Peter Pan'da ki Hook'un gemisi gibi:)




Çocuğunuzun odasında yatma alanı için bir ağaç ev yapabilirsiniz.Hem böylece aşağıda daha büyük bir oyun alanı bırakmış olursunuz.Nasıl ama güzel fikir değil mi:)


Bu tavandaki dekoratif süsleme biraz el becerisi olan herkesin uygulayabileceği bir çalışma.Ben de böyle yetenekleri olan ebeveynlere fikir olabilir diye düşündüm.Renkli kartonlardan yapılıp misinalarla sallandırılabilir ve odanın tüm havasını da değiştirmiş olur:)



28 Nisan 2011 Perşembe

Yenilikler:)

Arkadaşlar bu blog işi beni fena sardı:)Daha değişik neler yapabilirm diye düşündüm, düşündüm, düşündümmmmmmmmm...:)İlginizi çekebileceğini düşünerek, ünlülerle röportajlar yapmaya ve bu hafta bu işe start vermeye karar verdim.Çok yakında bu sayfalarda ünlülerle yapacağım röpörtajları göreceksiniz.
Bu arada, başka bazı kararlar da aldım.Hep yapmayı istediğim tasarım mobilya, takı, vb. ürünleri de ofisimin bir odasında yapmaya başlayacağım.Hepsi benim üretimim ve tasarımım olacak.Dün, Eminönü'nden malzemeleri alarak ilk adımı attım.Çıkan her ürünü ilk olarak "naftalin kokusu"n da sizlerle paylaşacağım.Hatta yapım aşamalarını da fotoğraflayıp bloguma koyacağım.
Yani "Naftalin kokusu" nu izlemeye devam edin diyorum, güzel şeyleri paylaşmak için:))

GÜNÜN ŞARKISI:)

Stromae - Alors on danse 



Aklından bir sayı tut- John Verdon


Şuan okuduğum kitabın adı "Aklından bir sayı tut".Kitabın arkasındaki tanıtım yazısını okudum, çok etkilendim ve okumaya başladım.Eğer sizde macera, gerilim tarzı kitaplardan hoşlanıyorsanız kaçırmayın diyorum.


Konusu:
Bir adam, posta kutusuna bırakılmış imzasız bir mektup alır. Mektupta şöyle yazmaktadır: "Aklından herhangi bir sayı tut. 1 ila 1000 arasında herhangi bir sayı." Adam öylesine 658 sayısını tutar. Not şöyle devam etmektedir: "Sırlarını nasıl bildiğimi göreceksin... Küçük zarfı aç."
"Aldıklarını geri vereceksin
Vermiş olduklarını aldığın zaman.
Biliyorum ne düşündüğünü,
Ne zaman uyuduğunu,
Nereye gittiğini,
Nereye gideceğini.
Seninle bir randevumuz var,
Bay 658."
Sıradanlıklara meydan okuyan, anında başınızı döndürecek ve ilgi çekici karakterlerinin kalp atışlarını tüm gerçekliğiyle hissedeceğiniz bir kitap "Aklından Bir Sayı Tut" kolay kolay unutmayacağınız bir roman.

27 Nisan 2011 Çarşamba

Reklamlar!

Reklamcılar yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar.Öyle reklam afişleri tasarlıyorlar ki, insanları hem düşündürüp hem de güldürüyorlar.İşte o çok yaratıcı reklamlardan bazıları...


Bir makarna firmasının reklamı:)


Bir şampuan firmasının reklamı, ancak bu kadar hoş anlatılabilir:)


Bir oje firması, yaya geçidine hoş bir sürpriz hazırlamış:)


Buna bayıldım.Bu firmanın bıçakları, demiri bile kestiğine göre çok keskin olmalı:)


Dikkat!Burası alkollü sürücülere ayrılmıştır:(




Üzerinden dumanlar çıkan sıcacık bir kahve...Kahve markası için dikkat çekici bir reklam


Zürih'teki bir tren istasyonunun  girişi:)

İlginç Tasarımlı Ayakkabılar


Arabamla ayakkabım aynı model olmazsa giymem diyenlere:)))


Her ortamda iddialı olan bayanlara:)))))


Buna yorum yapamadım:))


Çok sıkıntılı bir ayakkabı yaa.Hiç beğenmedim.Ama, ütopik şeyleri sevenler için uygun olur diyelim:)))


Çok hoş değil mi?Sakız yapışmış gibi:)Bu da espiritüel bayanlar için...


Tehlikeliyimdir diyenlere:)


Hala çocuk kalanlara.


Bulunduğu her ortamda, dikkat çekmeyi sevenlere:)


İlle de sıradışı olsun diyenlere:)




Bu nasıl giyilir ki...Bir dönem parmak arası çoraplar çıkmıştı ve acayip rahatsız ediciydi.İşte bu da aynı onun gibi.Bunu kimler tercih edebilir bilemedim:))))


Takunyam bile "nike" olsun diyenlere:)



2011 gelinlik modelleri


Malum, yaz geliyor...Yani, düğün mevsimi:))Ben de 2011 gelinlik modellerinden bir kaç modeli beğendim ve paylaşmak istedim.Umarım biraz fikir vermiş olurum.Bu hem zor, hem de çok keyifli olan dönemde hazırlık yapan herkese kolay gelsin.Tadını çıkarınnn:))))




















26 Nisan 2011 Salı

GÜNÜN ŞARKISI:)

The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling



Ping pong toplarından duvar kaplaması

Arkadaşlar, adamlar oturmuş 25.000 adet ping pong topları ile duvarları kaplamışlar.Ve ortaya müthiş şık bir tasarım çıkmış.Ben bunu düşünen ve uygulayan tasarımcıları tebrik ediyorum, gerçekten çok güzel olmuş.Ellerine sağlık...