21 Mayıs 2011 Cumartesi

Kürdanlıklar:)

Masaların olmazsa olmazlarından kürdanlar için, birbirinden değişik ve çarpıcı kürdanlık tasarımları yapmışlar.Hepsi birbirinden eğlenceli...


Kürdanlarla kara büyü yapmak isteyenlere:)))


Balığın kılçığı kürdan olursa...


Diş ve kürdan ayrılmaz ikili.Kürdanlar bu tasarımla tam yerini bulmuşlar:))


Kürdanlarınız şimdi de bir kaktüsün dikenleri olmuş...



Kirpi kürdanlıklar çok şeker olmuş:)


Jaws'ın dişleri!!! 


Burada da bir punkçının saçları kürdanlar...Yalnız kürdanlıktaki şahısta, piercing, küpeler falan herşey tamam:)))

19 Mayıs 2011 Perşembe

Kitap kurtlarına Önerilir:)

Lisa Gardner'in bu iki kitabını yeni okudum ve çok beğendim.Kız kardeşimin tavsiyesi ile alıp okumuştum.Hakikaten dediği kadar güzelmiş, herkese tavsiye ediyorum.Yalnız bu iki kitap birbirini konu olarak takip ediyor.O yüzden ikisini de almanız gerekiyor, benden söylemesi:)


Hatta Facebook da "Lisa Gardner'in saklambaç romanı film yapılmalı" diye bir sayfa açmışlar:)



Silahlı bir adamın, karısını ve oğlunu rehin aldığı ihbar edilir. Komşular silah sesleri duyar. Evden gürültüler gelmektedir. Boston emniyet teşkilatı ayaktadır. Olay yerine ilk gelen keskin nişancı Bobby Dodge'un tek başına namlunun arkasından seyrettiği, sıradan bir karı-koca kavgası mı, yoksa ustaca tezgâhlanmış bir oyun mudur? Öfkeli kocanın parmağı tetikte kenetlenmişken memur Dodge'un karar vermek için zamanı daralmaktadır. 

Güzel, alımlı ve tehlikeli Catherine Rose Gagnon için bu ilk kabus değildir. Yirmi beş yıl önce, henüz küçük bir kızken acımasız bir sapık tarafından kaçırılmış ve toprağın altında kabus dolu bir ay geçirmiştir. Şimdiyse kocası gözlerinin önünde öldürülmüştür. Üstelik bütün gücünü ve bağlantılarını kullanmaya hazır olan kayınpederi Yargıç Gagnon, oğlunun ölümünden dolayı Catherine'i suçlamaktadır. Etrafındaki çember gittikçe daralan Catherine akıntıya karşı tutunacak bir dal aramaktadır.

Bay Bosu, işlediği korkunç suçlar yüzünden yattığı yüksek güvenlikli hapishanede geçirdiği yalnızlık dolu yıllardan sonra hayatta kalmayı başarmıştır. O artık özgür bir insandır. Kimsenin adını, sanını bilmediği, bütün dünyanın unuttuğu bir adam. Onun unutmadığı tek şey ise intikamdır.

Yıllar süren zorlu eğitim, gecesi gündüzü belli olmayan bir hayat, aileye ve aşka yer kalmayan bir dünya. Ve bütün bunlar tek bir atış içindir. Namlu henüz soğukken yapılacak tek bir atış. Bir kurbanın başına silah dayalıyken keskin nişancının yaralama ya da sakat bırakma lüksü yoktur. 

Bir can kurtarmak için bir can alırsınız... Ve bedelini bir ömür boyu ödersiniz...


Massachusetts'teki terk edilmis bir akil hastanesinin bahçesinde ortaya çikarilan mumyalanmis alti ceset Bobby Dodge'un en kötü kabuslarini diriltmisti. Öleli ve toprak altina gireli yillar olmus bir katilin pesindeki dedektifin tek ipucu ölü bir kadinin boynunda asili.
Annabelle Granger'in hayati saklanmakla geçmisti. Sürekli yollarda geçen çocuklugu yeni sehirler ve sahte kimliklerle birbirine karismisti. Ancak ailesinin neden ya da kimden kaçtigini asla ögrenememisti. Yerin altindan, üzerinde kendi isminin yazili oldugu bir ceset çikarildiginda artik kaçmak için çok geçtir. O nasil olsa bulur sizi...
Bu yeni tehlike, ölen seri katilin taklitçisi, yardimcisi ya da eski bir isbirlikçi olabilir. Dodge için, Annabelle Granger'in esrarini çözmenin tek bir yolu vardir ve bunun için de eski sevgilisi, ortagi ve arkadasi, Boston Emniyeti'nden D. D. Warren'la birlikte çalismak zorundadir.
Gerilim yüklü açilis sayfalarindan sasirtici sonuna kadar temponun hiç azalmadigi Lisa Gardner en derin ve karanlik korkularimiza kadar iniyor. Ta ki saklanacak bir yer kalmayana dek...

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Tebeşir Festivali

 Her yıl düzenlenen Sarasota Tebeşir Festivali bu yıl Florida-USA 1-7 Kasım 2011 tarihinde yapılacak.Bu festival tam bir görsel şölen:)Herbiri sanat eseri niteliğindeki bu çalışmalar, yollara çiziliyor ve gerçekten görenleri hayrete düşürüyor.Çünkü sanatçılar kimi zaman ünlü ressamların tablolarını kimi zaman doğaçlama resimler çiziyorlar ve hepsinde 3d hissini resimlerle izleyicilere yansıtıyorlar.Bu kadar güzel ve emek isteyen bu tablolar, maalesef pek de uzun ömürlü olmuyor.Ama yine de başta da dediğim gibi görülmesi gereken bir görsel şölen...Geçen seneki Tebeşir Festivaline katılana sanatçıların yaptığı çalışmalardan birkaçı sizler için burda:))


Leon Keer


Tim Jeager



Valentina Sforzini


Jay Schwartz


Madonnari Lori Escalera


Susanne Ma


Tracy Lee Stum


Truman Adams

16 Mayıs 2011 Pazartesi

Yaratıcı fikirler VII

Birbirinden ilginç 4 lamba:)


Bu lambayı çalıştırmak istiyorsanız yumruklarınızı konuşturmanız gerekiyor:))



Hem saksı, hem lamba...Çok şeker yaa:)




Burada da, her yere yanınızda götürebileceğiniz bir lamba tasarımı var.


Odanızdaki köşeler için tasarlanmış çok şık bir tasarım.Buna bayıldım, kesinlikle favorim bu lamba:)

Geçmişten Günümüze Bond Kızları

Her bir Bond Kızı için James Bond serisi filmler kariyerlerinde dönüm noktası olmuştur.James Bond filmleri  kadar o yıl seçilen Bond kızı da merakla hep beklenir.Bu seferki bir öncekinden daha mı güzel veya seksi mi olacağı konuşulur serinin takipçileri tarafından.Ben de bugüne kadar öne çıkmış olan Bond kızlarını sizler için Naftalin Kokusu'na taşıdım.Benim favorim kesinlikle Halle Berry:)Bakalım sizinki kim olacak...? 


Ursula Andress-Honey Ryder 1963


Daniela Bian-From Russia With Love 1964


Claudine Auger-Thunderball 1965


Britt Ekland-The Man With The Golden Gun 1974


Barbara Bach-The Spy Who Loved Me 1977


Carole Bouquet-For your Eyes Only 1981 


Tanya Roberts-AView To A Kill 1985


Teri Hatcher-Tomorrow Never Dies 1997


Denise Richards-The World Is Not Enough 1999


Halle Berry-Die Another Day 2002


Eva Green-Casino Royal 2006


Olga Kurylenko-Quantum Of Solace 2009