21 Haziran 2011 Salı

GÜNÜN ŞARKISI:)


     Patrick Swayze ve Jennifer Grey'in başrollerini oynadığı Dirty Dancing filmi, bizim kuşağın unutulmaz filmlerindendi. Şimdi bu unutulmaz filmin , unutulmaz final şarkısı Naftalin Kokusu'nda...

Dirty Dancing - Time of my Life (Final Dance)





19 Haziran 2011 Pazar

Kadına şiddete SON!!!!!!!



Bugün bir arkadaşımdan gelen telefonla güne başladım.Ve maalesef içime taş gibi oturan bir haber aldım.Çok sevdiğim bir arkadaşım, bir arkadaşının doğum gününden evine dönerken sabah saatlerinde kendi evinin asansöründe tanımadığım bir adam! (canavar daha doğru bir tanım olacak) tarafından saldırıya uğramış.Şimdi bu insanlıktan nasibini almamış, bu bir böcekten daha aciz yaratık elini kolunu sallaya sallaya dolanıyor aramızda.
Şimdi o insan müsveddesine sesleniyorum...Dün gece rahat uyudun mu yatağında?Elbet seni de bir anne doğurdu, nasıl bakabildin bugün annene?Belki de evlisin ve bir eşin var.Gece aynı yatağa girdiğinde, eşine bakıp senin gibi bir acizin de aynı şeyleri senin eşine yapabileceği hiç aklına gelmedi mi?Belki de bir kız çocuğu babasısındır.O kıyamadığın evladına bir ucubenin de bunları yapabileceğini ve sen onu kırmaya kıyamazken onun hiç acımadan dövüp beynindeki hastalıklı düşüncelere zorlamaya çalışacağını dün gece yatağa girerken düşündün mü??
Ben çok merak ediyorum...Sahi, sen dün gece uyuyabildin mi??????