9 Nisan 2011 Cumartesi

Prens William ve Kate Middleton 29 Nisan da evleniyor

Ve bir Peri masalı daha başlıyor.Biz bu masalı  bundan 30 yıl önce lady Diana ve Prens Charles ile görmüştük.Halktan bir gençkız ile bir prensin düğününü...Masalların gerçek olduğu bir yaşam.Ama sonu çok hüzünlü bitti.En azından Lady Di ve çocukları için.Şimdi tarih tekerrür ediyor ve oğulları da halktan bir gençkızla evleniyor.Bize de mutluluklar dilemek düşüyor:)


Prens William ve Kate Middleton aynı üniversite de okurken tanışmışlar.Geçen yaz da Kenya'da nişanlanmışlardı.Prens William evlilik teklifini annesi Lady Di'nin safir yüzüğü ile yapmış Kate Middleton'a.


Ve muhteşem düğüne 3 haftadan az bir süre kaldı.
29 Nisan günü Londra'daki Westminster Kilisesi'nde yapılacak düğünün ardından, Buckingham Sarayı’nda bir resepsiyon verilecek.Yaklaşık 600 kişlik bir resepsiyon olarak tasarlanmış.29 Nisan günü tüm ülkede resmi tatil ilan edilecek.


Gelinliği kimin dikeceği hala sır gibi saklanıyor.Kesinleşmiş olmasa da gelinliği hazırlamak için en öne çıkan isim İngiliz modacı Bruce Oldfield.
Kate Middleton törene otomobille gidecek, ancak çift Buckingham Sarayı'na atların çektiği, özel camlı bir arabayla dönecek.Bunun Middleton'ın fikri olduğu, "Prenses" olmasını sağlayacak törenin sade bir şekilde başlayıp şatafatlı bir şekilde son bulmasını istediği belirtiliyor.Araba daha çok kişinin çifti görebilmesi için, başkentin en kilit noktalarından geçen bir güzergahı izleyecek.
 Düğün töreni saat 11.00'de başlayacak.Yeni evliler tören ardından Buckingham Sarayı'nın balkonundan halkı selamlayacaklar.
Çift, düğünden sonra da Galler bölgesinin kuzeyinde, Prens Williams'ın Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne bağlı olarak görev yaptığı bölgede yaşayacak.


Yılın düğünü legolarla canlandırılmış:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder